Little Adventure – Handgemaakte baby en kinderkleding

Een tijdje terug werden wij benaderd door Little Adventure.
Ze vroeg of ik met Finley foto’s wilde maken van kleding van hun.
Natuurlijk wilde ik dat.
Dit was de eerste keer dat we echt door iemand benaderd werden zonder dat ik Jayden of Finley had opgegeven.

Ik had een aantal foto’s geplaatst van de kerst outfitjes van Finley.
Hierop kreeg ik de reactie welke maat Finley heeft en of wij foto’s wilde maken voor haar.
Natuurlijk keek ik eerst even om welke shop het ging.
Het merk moet natuurlijk wel bij ons passen.

Toen ik zag om welk shopje het ging was ik direct verkocht.
Wat een onwijs leuke kleertjes hebben ze daar!
Gave stofjes die mij enorm aanspreken.

Ze hebben ook kleding voor prematuur kindjes!

Little Adventure – Het eerste pakketje

Niet veel later ontvingen we ons eerste pakketje.
Wat zou het zijn?

Finley kreeg een onwijs gaaf boxpakje in donkergrijs met marmer effect!
Het stofje voelt heerlijk zacht en lekker dik.
Niet zo’n dun flut stofje, nee je voelt echt verschil!

De knoopjes op de beentjes missen dat vond ik eerst wel apart.
Maar aan de andere kant scheelt dat wel enorm kwa warmte, door die gleufjes kan alleen maar weer kou naar binnen komen toch?
En aan en uittrekken of verschonen gaat gewoon super makkelijk.

Ze had geen voorkeur qua style.
Ik stuurde daarom eigenlijk van alles wat.
Zoals hier onder met “houten” ondergrond.

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot

Ik vind dat erg mooi, maar toch stiekem ben ik groot fan de de spierwitte ondergrond.
Je kunt het makkelijk en mooi plaatsen op een website met witte achtergrond (zoals veel websites dat hebben) en met bewerken en/of uitknippen is dat erg makkelijk.
Het staat fris en de kleding (tenzij alles wit is natuurlijk) springt er echt uit!
Wel met schaduw natuurlijk anders lijkt het of hij zweeft of opgeplakt is.

(op mijn website lijken er streepjes in de foto’s te komen, ik heb geen idee hoe dit komt! ook lijken de foto’s van het eerste pakje niet spierwit te zijn)

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot

Een mutsje van de H&M vond ik er wel leuk bij en een knuffelkonijn maakte het nog net even wat schattiger.
Ook gebruikte ik voor mezelf de naamblokjes uit zijn kamertje.
Door de spierwitte achtergrond kon ik die gemakkelijk ook overal weer weghalen tijdens het bewerken.

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot
Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot

Ik snap natuurlijk dat een webshop daar verder niet zoveel aan heeft.

Ze was super blij met de foto’s.
Maar ik ben altijd een beetje onzeker.
Zullen ze ze echt leuk vinden?
Ik heb in het verleden namelijk ook wel eens meegemaakt dat ik nooit meer iets hoorde en mijn foto’s nergens terug zag.

Maar toen ik even later op de Facebook pagina van Little Adventure zag dat de foto van Finley als omslag werd gebruikt en niet veel later op de website ook.
Gaf me dat toch wel een goed gevoel.
De foto staat nu zelfs op de cadeaubonnen!

Hier doen we het echt voor.
Je kindje/jouw foto’s voorbij zien komen ♥

Little Adventure – Het tweede pakketje

Deze week kregen we nog een pakketje!
Ik wist dat er iets aan kwam maar moet die dag eigenlijk ook even weg.
Ik hoopte dat het bij de buren geleverd zou worden wat gelukkig ook gebeurde!

Aan het einde van de middag kwamen we thuis.
Ik haalde Finley uit de maxi cosi en Björn haalde het pakketje op.

Die moest natuurlijk meteen open.
Gelijk toen ik het doosje open maakte zag ik een koffertje met FINLEY er op! wauw wat gaaf!

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam

Ook zat er een onwijs gaaf setje in bestaande uit een broekje van hetzelfde “marmer” stofjes als het boxpakje maar dan wit.

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam


Een shirt met de opdruk “Mr. steal your girl♥” en een stoer zwart vestje.

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam

Het kon gewoon niet anders, dit MOEST Finley gewoon gelijk aan!
En het past ook gewoon perfect!
Ik was opslag verliefd, dit is mijn nieuwe favoriete outfit.

Zeg nou zelf, hoe cool is dit dan?

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam

En natuurlijk ook weer even met het mutsje.

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam

En het konijn.

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam

Finley lag heerlijk ontspannen en ik bleef maar foto’s maken.
Je kunt er nooit genoeg hebben haha!

Ik was zo enthousiast dat ik helemaal vergat het koffertje op de foto te zetten!
Gelukkig was Finley zo relaxed dat ik die ook nog even op de foto kon zetten.
Zowel met als zonder schapenvachtje, dus meteen ook nog maar even wat extra foto’s van het kleding setje met vachtje gemaakt.

Ook werd mij gevraagd of ik een flatlay wilde maken.
Dat doe ik eigenlijk niet echt vaak dus vond het wel lastig hoe ik dat nu precies neer moest leggen.
En dan komt meteen mijn faalangst weer naar boven, zal het wel naar wens zijn? haha!

Ook het koffertje wilde ik erbij op de foto zetten.
Ik maakte dus de flatlay die je hier boven al zag en het kleding setje met het koffertje erbij alsof “hij” het vasthoud.

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam

Daarna deed ik de spulletjes in het koffertje als een soort ik ga logeren idee.
De kleertjes (en natuurlijk het konijntje) in beeld.

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam

En het koffertje waar je de kleertjes er nog net in kunt zien liggen.

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam

Lifestyle foto’s

Vandaag wilde ik ook nog even iets anders proberen.
Foto’s in zijn kamertje, een soort lifestyle foto’s idee.
Ik spamde de shop dus vandaag met nog een lading foto’s haha!

Och wat houd ik hier van!
Ik had dit nog niet geprobeerd maar ik ga dit zeker vaker doen.

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam

Finley viel heerlijk in slaap na een tijdje en ik kon mooi los gaan met mijn camera.

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam
Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam

Little Adventure – Handgemaakte baby en kinderkleding

Ook verliefd geworden?
Neem dan snel eens een kijkje op de website van deze geweldige shop ♥

Little Adventure handgemaakte baby en kinderkleding boxpakje stoer prematuur newborn kleding shoppen brandrep monochrome babykleding blog review mama blog blogger fotograaf fotoshoot koffertje met naam
Facebook Comments

5 antwoorden op “Little Adventure – Handgemaakte baby en kinderkleding”

 1. Wat een leuke setjes en ik vind dat je echt groeit met fotografie! Het was al goed toen ik voor het eerst je werk zag, maar je kan echt zien dat je er steeds meer van leert Leuk om te zien. Wou ik even zeggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.