Getest, en…. ZWANGER!!!

Eindelijk is het zover! we zijn zwanger!!!

Vandaag zat ik op cyclus dag 44 en vond het nu toch wel heel erg lang duren.
Helemaal omdat ik vorige week vrijdag nog een echo heb gehad bij mijn huisarts om te kijken of er nog een cyste in mijn eierstok zat… dit bleek helemaal nooit zo geweest te zijn.
Wel zei mijn huisarts steeds dat het niet helemaal klopte, na een tijdje vroeg hij wanneer ik ongesteld moest worden dus ik zei dat ik dit ieder moment zou moeten worden aangezien ik al weer ver in mijn cyclus zit.
Oh dan zien we dat zei mijn huisarts, en het licht zelfs al een beetje los dus het duurt niet lang meer.

Maar nu dus alweer een week later, na constant thuis en op het werk naar de wc te zijn gelopen om te kijken of het er al eens was…. NIKS!!

Net een test gedaan van de kruidvat 2v5, en nog voordat de urine bij de controle streep was zag ik al een streepje verschijnen bij het test vakje!!!
Huilend van blijdschap en nog half in shock heb ik mijn vriend geroepen en die was ook SUPER BLIJ!!.

Maar toen begon de twijfel… wat nou als hij vals positief is, wat nou als ik helemaal niet zwanger ben?
We besloten om een Digitale Clearblue test met conceptie-indicator te kopen.
Ik heb eerst een 2de kruidvat 2v5 test gedaan omdat het inmiddels al middag was en ik al wat had gedronken, maar ook deze gaf direct positief aan, dus gelijk de Clearblue ook in de urine gedoopt.
Even geduld en JAHOOR ZWANGER en een kleine minuut later kwam er 3+ in beeld te staan, dit betekend dat ik 5 weken of verder ben!.

Ook hebben we het gelijk aan mijn moeder verteld, die op haar beurt weer niet kon wachten om het mijn oma te vertellen, en s’avonds heeft mijn vader het nieuws “gevonden” in een doosje, hij keek er eerst gewoon langs totdat mijn moeder hem zei nogmaals te kijken.
En s’avonds heeft mijn vriend ook mijn schoonzusje gebeld, ook zei was super blij en heeft gelijk gemeld dat zei de lievelings tante word.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.