9 weken 5 dagen zwanger + buikfoto

Ik ben vandaag 9 weken en 5 dagen zwanger van ons kleine wonder.

 

Kwaaltjes met 9 weken

Dit zijn mijn kwaaltjes en bijzonderheden waar ik nu het meeste last van heb met 9 weken 5 dagen.

  • Moe: ik ben nog steeds super moe, het begin nu soms in de ochtend al.
  • Bloedneuzen: ik heb erg last van bloedneuzen en bloed(korstjes :S) in mijn neus.
  • Obstipatie: dit is echt nieuw voor mij aangezien ik PDS heb en ik normaal soms tot wel 8 keer op een dag naar de wc moest RENNEN.
    Ik ben nu dan ook sinds vandaag aan de Roosvicee laxo begonnen.
  • Emotioneel en humeurig: Ik heb een ochtend op mijn werk uit het niets staan huilen, mijn werkleider vond (die het overigens wel heel begripvol was/is) dat ik het toch maar eens aan mijn collega’s moest vertellen (die zagen het niet) maar ik vind het nog te vroeg.
  • Nesteldrang?: Ik noem het maar even nesteldrang šŸ˜› maar ik wil alles graag op orde en schoon hebben, nu heb ik al een stoomreiniger voor de vloer gekocht, vond ik dat we ook wel eens nieuwe decoratie voor het raam konden gebruiken en werd het wel tijd voor een nieuw dekbed incl. overtrekken enz.
  • Verkouden: ik ben steeds af en aan verkouden.

Verder ben ik erg zenuwachtig voor de 10 weken echo die ik 2 juni heb, ik ben er ook nog niet helemaal uit wanneer ik nou de geslachtsbepaling wil gaan doen.

 

Hier de nieuwe buikfoto met 9 weken 5 dagen zwanger:

 

9 weken 5 dagen zwanger buikfoto

 

 

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.