8 weken en 5 dagen zwanger, kwaaltjes + 1ste darmenbuikfoto :P

Vandaag ben ik 8 weken en 5 dagen (met mijn volgende echo weet ik pas zeker hoe ver ik ben).

Kwaaltjes met 8 weken en 5 dagen

  • MOE: ik word nog steeds de hele dag door overvallen door slaap, soms kan ik maar beter bezig blijven want zodra ik ergens mee stop val ik bijna letterlijk in slaap.
  • Reuk: Ik ruik werkelijk alles 10x zo sterk, alles stinkt al ruikt niemand anders wat.
  • Aanhankelijke dieren: het begon bij ons katertje van nu bijna 1 jaar, die is niet meer bij me weg te slaan hij wil constant op mijn buik liggen of in mijn buurt zijn.
  • Stemmingswisselingen: ik heb nog erg last van de stemmingswisselingen al lijken die wel wat minder te worden nu, wel moet ik steeds meer om te stomste dingen huilen.
  • Koud: ik heb het echt de hele dag door koud, ook al zit ik in de zon ik heb het liefst een shirt met een vest en een dikke jas aan.
  • Borsten: die was ik bij de vorige vergeten neer te zetten maar ik heb er nog erg veel last van, en lijken ze aardig gegroeid te zijn.
  • Misselijk: ik ben bij vlagen een beetje misselijk maar niet heel erg en ga ook niet over mijn nek.

Vooral op mijn nieuwe werk vind ik de moeheid echt vreselijk, soms is er even niks te doen of moet ik een iets minder intensieve taak uitvoeren en begin ik gelijk in te kakken.
Dit is vooral in de middag en vaak zegt mijn werkleider dan “ga lekker naar huis” maar dat wil ik niet anders kan ik iedere middag wel naar huis gaan omdat ik moe ben.

Dan nu mijn eerste buikfoto… het is geen babybuik maar nu nog een darmenbuik maar ik vond het toch wel grappig om dit alvast te plaatsen.
De jurk heb ik tevens speciaal gekocht om de buikfoto’s in te maken.

 

 

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.