16 weken en 1 dag zwanger + buikfoto

Vandaag ben ik 16 weken en 1 dag zwanger!
Ik ben vandaag een beetje laat met updaten omdat ik gisteren het domme idee kreeg om het behang van de muur af te halen…
Tot ik er dus door de radio achter kwam dat het wel eens tijd was om boodschappen te gaan doen, eten te maken en mijn vriend van zijn werk te halen!
Niet veel tijd over dus.

Vandaag ben ik ook in onze slaapkamer begonnen (even een grote schoonmaak en weer wat dingen verplaatsen) tot ik naar de wc ging.
Ik had plotseling na het vegen wat bloed op mijn wc papiertje!
Ik schrok me natuurlijk kapot en mij kennende… ik gelijk helemaal in de stress (nu ik net wat meer probeerde te genieten en hoopte de kleine binnenkort te gaan voelen).

Ik heb de verloskundige gebeld en kon gelijk even langs komen.
Maar alles bleek gelukkig helemaal in orde te zijn want we hebben het hartje horen kloppen en er is verder geen bloedverlies meer geweest.

Daarna heb ik mijn vriend weer terug gebracht naar zijn werk (ik wou natuurlijk niet alleen dus hij mocht mee) en heb ik lekker voor 3 dagen vast het eten in huis gehaald.

Ik vind dit nu al een veel te langdradig verhaal worden dus beloof jullie bij deze morgen mijn kwaaltjes te vertellen waar ik nu last van heb, en ik heb weer een bestelling gedaan die morgen binnen zal komen.

 

Buikfoto 16 weken en 1 dag zwanger:

Hierbij natuurlijk wel zoals altijd de buikfoto, let op hij is wel perongeluk een beetje schuin uitgeknipt!
Ik vind hem zelf dit keer weer wat minder dik:
Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.